Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Κέιμενο για την Δολοφονία του Μετανάστη


  Ο Σαχτζάτ Λουκμάν Γεννήθηκε το 1986 και ήρθε στην Ελλάδα πριν από έξι χρόνια. Έμενε στο Περιστέρι και κάθε ξημέρωμα, κάνοντας διαδρομή μιας ώρας, πήγαινε με το ποδήλατο του στα Πετράλωνα. Φόρτωνε πορτοκάλια στη λαϊκή με μεροκάματο 20 ευρώ μέρος των οποίων έστελνε στην οικογένειά του στο Πακιστάν. 
  Ο Σαχτζάτ Λουκμάν που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο χθες τα ξημερώματα στα Πετράλωνα από δυο λυσσασμένα φασιστικά σκυλιά της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής οι οποίοι φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα την ώρα που τον μαχαίρωναν, είναι πλέον ένα ακόμα από τα θύματα της φασιστικής έξαρσης που εξαπλώνεται στην κοινωνία μας. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι δηλώσεις που ακολούθησαν από τον φασίστα υπουργό “προστασίας του πολίτη” Δένδια συγκάλυπταν το γεγονός λέγοντας ότι δεν πρόκειται για φασιστική επίθεση αλλά για ληστεία (πράγμα που ήταν και η αυθόρμητη δήλωση των μπάτσων στον τόπο της άνανδρης δολοφονίας). Είναι προφανές και δεδομένο το συμφέρον που μπορεί να έχει η κυβέρνηση από την συγκάλυψη της Χρυσής Αυγής μιας και στο μέλλον θα κληθεί για άλλη μια φορά να λειτουργήσει παρακρατικά για να καλύψει κάποια “ατασθαλεία” αποπροσανατολίζοντας για ακόμα μια φορα την κοινή γνώμη. Τα μικροκομματικά τους παιχνίδια είναι πλέον εξόφθαλμα και άκρως διακριτά, το πρόβλημα σε αυτό το περιστατικό δεν εστιάζεται στην ξεφτιλισμένη κοινοβουλευτική δημοκρατία και την χαλιναγώγηση από τα ΜΜΕ αλλα στο ότι οι φασίστες σκότωσαν έναν ανυπεράσπιστο αθώο και ότι όλοι (Κράτος- Παρακαράτος- ΜΜΕ) έτρεξαν να το συγκαλύψουν… 
  Οι ρατσιστικές επιθέσεις σε μετανάστες αυξάνονται μέρα την μέρα και το κράτος το μονο που ξέρει να κάνει είναι να συγκαλύπτει τα στοιχεια των τραμπούκων- δολοφόνων και την θέση τους να παίρνουν τα στοιχεια εξεγερμένων συναγωνιστών.
  Σε μια οργάνωση που ακολουθεί τέτοιες τακτικές απέναντι στους ταξικούς μας αδερφούς (αλλα και σε άλλες κοινωνικές ομάδες ομοφυλόφιλους, αλλόθρησκους κλπ). Σε μια τέτοια ομάδα που κάθε φορα που οι μπάτσοι εισβάλλουν σε μια κατάληψη παίρνει τα πάνω της και νομίζει ότι θα μπορεί να κάνει το έργο της ανενόχλητη… Εμείς απαντάμε το εξής: 
Οι καταλήψεις είναι αντιφασιστικά κάστρα στο κέντρο της πόλης τα οποια ζούνε μέσα μας και όχι εμείς μέσα τους. 


Μπάτσοι TV Νεοναζί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί


Φασίστες- Παρακρατικοί η ώρα σας ήρθε…


Καμια Ανοχή στην Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου